Wie zijn wij?

Peter Oomen startte in september 2004 Oomen Interieurbouw, nadat hij steeds vaker gevraagd werd om zijn persoonlijke “touch” aan de ideeën van klanten te geven. Nu, 16 jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf met hoogwaardig design voor klantspecifieke opdrachten.

Peter is zelf het contactpersoon en luisterend oor voor de klanten, wat hij vervolgens graag met de handen in praktijk brengt. Ja, tevens kan hij 3D ontwerpen en de klant in een virtuele ruimte plaatsen om een idee te krijgen. Maar daar heeft hij ook mensen voor in dienst. Mensen die hem goed begrijpen en in nauw overleg zijn gedachten op het scherm zetten en vervolgens uitwerken tot werktekeningen en bestellingen.

Uiteraard kan Peter niet alles in de praktijk alleen. Dit doet hij met een tweetal trouwe productie medewerkers en één of meerdere stagiaires.

Uniek concept

Nee, we zijn nog niet klaar…We vertellen graag over alles wat wij bereikt hebben. En daarbij mogen we met trots melden dat het geregistreerde handelsmerk “Hide-it” een onderdeel is van Oomen Interieurbouw. Onder deze naam hebben we systemen die, zoals de naam het al vermoed, zaken opbergen die niet altijd wenselijk zijn voor het blote oog in bepaalde ruimten. Dit kunnen spiegels zijn die omgetoverd worden tot schermen, televisies die uit wanden of plafonds komen, verborgen opbergruimten, enz.

Benieuwd? Neem dan een kijkje op www.hide-it.nl.